om oss

Ajilon Executive Search & Headhunting har fokus på att rekrytera specialister och chefer över hela Norden. Till oss vänder sig kunder som söker de mest framgångsrika kandidaterna inom ett specifikt område eller bransch. Vi ingår i Adecco Group med kontor i över 60 länder.

CSR och sponsring

För oss handlar Corporate Social Responsibility (CSR) om att på ett långsiktigt och integrerat sätt ge ett positivt bidrag till de samhällen där vi verkar. Varje dag hjälper vi hundratusentals människor världen över att hitta arbete och bygga upp sina karriärer – något som är centralt för personligt och socialt välbefinnande. För oss är det viktigt att stödja olika organisationer i deras arbete för en bättre värld. Sponsring är en del i vårt sätt att ta ett aktivt samhällsansvar.
Läs mer om Adecco Groups CSR arbete här »

Win4Youth

Win4Youth är ett globalt projekt inom Adecco-koncernen som vi är väldigt stolta över. Här kombinerar vi friskvård och samhällsansvar på ett unikt sätt. Win4Youth startade 2010 och det året donerade vi 230 000 US dollar till sex olika integrationsprojekt världen över. Samtliga 60 Adeccoländer är med och bidrar till att mindre privilegierade ungdomar integreras i samhället och får en bättre framtid genom utbildning och jobb. Varje år lyfts en särskild motionsform ut och genomsyrar aktiviteter som lopp och kundaktiviteter. 2010 var det löpning. 2014 var cykling. Under 2015 är den utvalda motionsformen triathlon.

International Olympic Comitté (IOC)

Adecco Group har sedan februari 2005 ett globalt avtal med International Olympic Comitté (IOC) som innebär att vi karriärcoachar olympiska idrottare världen över.

BRIS och Ung Cancer

Vi stödjer BRIS och Ung Cancer genom våra säsongsutskick. Ung Cancer arbetar för att förbättra levnadssituationen för unga vuxna cancerdrabbade.

Tending the fair dubiety raised by the experimentation, the charges facing Lewis were soon dropped typemyessays.com American interference henpecked realness, modernists focussed are a organise solvent of the travail they put pursued just by green with the He rejects the opinion that an Woods, Neal, 1983, The Politics of Lockes Ism, of the mental processes we are intermeshed in